Ordinace v růžové zahradě 2 - 15.11.2012
374. díl- Dneska není včera

Lucii se nelíbí, že Lea věnuje nemocné Gitě až přílišnou péči. Kvůli příjemným chvilkám s Jáchymem zapomene Magda na výročí první schůzky s Čestmírem.

Lea zůstává nablízku malé Gitě v nemocnici, což se nelíbí Lucii, která si to nemůže dovolit a dobře cítí, že Lea se chová ke Gitě až nemístně mateřsky. Je proto vůči Lee nepřátelská a nepřímo ji přiměje k tomu, aby se odstěhovala od ní a Darka. Stav malé Gity se ovšem zlepší a Lucie nakonec uzná, že vůči Lee byla kritická neprávem. Vyzve ji, aby se k nim zase vrátila.

Magda kvůli posezení s Jáchymem zapomene na výročí první schůzky s Mázlem. Na poslední chvíli sežene erotickou výbavu, kterou ho chce potěšit, ale znavený Mázl, který na Magdu marně čekal s oslavou, jejich společnou noc zaspí. Babeta vnutí Jindřichovi na jednu noc fenku Lízinku, jejíž majitelka musí zůstat v nemocnici. Marně doufá, že by mu tak mohla pomoci zapomenout na ztraceného Čendu. Zdena se poučila z příručky o organizaci domácnosti a aplikuje na celou rodinu detailně promyšlený harmonogram činností. Suchý posléze její metodu využije i v práci.

Tento díl seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 online ke shlédnutí

Ordinace v růžové zahradě 2 - 15.11.2012 - 374. díl - Dneska není včera