Ordinace v růžové zahradě 2 - 22.11.2012
376. díl- Hodnost paroháč

Gábina odmítne nadále snášet Hanákovo podrážděné chování. Čestmír začíná tušit, že mezi Magdou a Jáchymem je víc než jen kolegiální vztah.

Hanák svým podrážděným chováním způsobí, že od něj Gábina odejde. Po výměně názorů s Otou Kovářem si Hanák konečně uvědomí, že má na krizi vztahu s Gábinou svůj velký podíl. Gábina zůstává s Filípkem na sharu. Jáchym operuje s Magdou pacientku Lutovskou, která zatajila graviditu a způsobila si tím komplikace. Na pozadí tohoto dramatu se řeší Jáchymův vztah k Magdě. Ta mu jasně dává najevo, že Mázla nehodlá podvádět. Ten začíná díky Gustavovi tušit, že mezi Magdou a Jáchymem je něco víc než pouhý kolegiální vztah. Nechce si to ale připustit a odmítá o tom mluvit. Magda se domnívá, že je nebezpečí zažehnáno, aniž by tušila, že Mázla dále sžírají pochybnosti.

Pantoflíček se začíná věnovat pacientům v Mníšku. Daří se mu obcházet různá pracovní omezení, která pro něj s pomocí Běly zařídila Zuzana. Běla začíná mít podezření, že Pantoflíčkův zdravotní stav není tak vážný, jak jí Zuzana tvrdí. Ota Kovář a Kateřina spolu tráví čím dál víc času. Babetina domněnka, že jsou pár, je sice zpočátku spíš pobaví, ale zdá se, že nový vztah je přeci jen na obzoru.

Tento díl seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 online ke shlédnutí

Ordinace v růžové zahradě 2 - 22.11.2012 - 376. díl - Hodnost paroháč